Casa Inteligenta

Casa Inteligenta Sibiu

Sigla firma casa inteligenta sibiu

By Sergiu Solyom

CE ESTE CASA INTELIGENTA sau SMART HOME?
Un Smart Home este cel care oferă proprietarilor casei confort, securitate, eficiență energetică și confort în orice moment, indiferent dacă este cineva acasă.

„Smart Home” este termenul folosit în mod obișnuit pentru a defini o locuință care are aparate, iluminat, încălzire, aer condiționat, televizoare, calculatoare, sisteme de divertisment audio și video, sisteme de securitate și camere de luat vederi care pot comunica între ele și pot fi controlate printr-un program de timp, de oriunde în casă, precum și de la distanță de oriunde în lume prin telefon sau prin internet.

Instalarea de produse inteligente oferă locuitorilor și ocupanților lor diverse avantaje – aceleași avantaje pe care tehnologia și computerele personale le-au adus în ultimii 30 de ani – confort și economii de timp, bani și energie.

Cele mai multe case nu au aceste dispozitive și sisteme construite în ele, astfel încât abordarea cea mai comună și accesibilă este pentru proprietarul de acasă să modernizeze produsele inteligente în casa lor finit proprii.

Majoritatea produselor sunt disponibile în unul din cele patru protocoale, toate fiind compatibile cu internetul, telefoanele și telefoanele mobile. Acestea sunt numele pentru cele patru: X10, Z-Wave, UPB și EnOcean. Produsele care utilizează același protocol oferă posibilitatea de a adăuga produse și hardware proprietarilor de case pe propriul ritm și buget. Sistemul poate să crească pentru a răspunde nevoilor unei familii în schimbare pe măsură ce timpul trece. Toate aceste produse pot fi selectate de la diverși producători, împiedicând prețurile costisitoare sau învechite sau neconcurențiale.

Produsele sc Casa Inteligenta SRL sunt confortabile și au fost create odată cu modernizarea (cum ar fi instalarea unor switch-uri de iluminat inteligente fără a fi necesară rularea oricăror fire noi). Ofertele noastre de software sunt personale prietenoase și pot fi instalate pe orice calculator existent.

O trăsătură importantă a unei case inteligente este conservarea resurselor limitate ale Pământului. Din ce în ce mai mulți oameni devin conștienți de capacitatea de a-și face casele cu adevărat inteligente – și ecologice – prin utilizarea controlorilor de acasă integrați cu toate subsistemele acasă pentru a spori economiile prin controlul iluminării, acoperirea ferestrelor, HVAC, irigarea și monitorizarea utilizării. Mulți controlori de acasă au sisteme de monitorizare integrate, prin care calculează și înregistrează utilizarea de către toate dispozitivele conectate, oferind proprietarului acasă o conștiință sporită și cunoștințe necesare pentru a face schimbări după cum este necesar. Aceste sisteme pot fi accesate chiar și pe Internet de oriunde din lume, astfel încât proprietarii de case să își poată ajusta consumul oricând, oriunde.

Casa Inteligenta SRL Romania oferă suport tehnic și informatii pentru a vă asigura că veți avea întotdeauna succes în instalațiile și funcționarea lor. Oferim tuturor clienților noștri informațiile și orientările personale de care au nevoie pentru a selecta cele mai potrivite produse, luând în considerare bugetul, nevoile și rezultatele finale dorite.Puteti gasi mai multe informatii in Magazinul online https://casa-desteapta.ro/ sau sunati pe Sergiu 0799.55.44.33